+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

DONACIJE „JP BH POŠTA“ D.O.O. SARAJEVO ZA 2022. GODINU

Kao društveno odgovorna kompanija „JP BH POŠTA“ d.o.o. Sarajevo se kontinuirano posvećuje aktivnostima izvan svoje primarne djelatnosti, aktivnostima koje imaju značaj za širu društvenu zajednicu i pozitivno utiču na percepcije od strane naših korisnika i ukupne javnosti.

Pružanjem podrške projektima od društvenog značaja, ulaganjem u obrazovanje, nauku, kulturu i sport te kroz akcije humanitarnog karaktera, BH Pošta uspješno dokazuje i njeguje dugogodišnji status društveno odgovorne kompanije.

U tom smislu, izdvojili smo i sredstva u cilju podrške projektima iz cijele Bosne i Hercegovine kroz dodjelu donacija za 2022. godinu.

Javni oglas/natječaj za dodjelu donacija pravnim licima za 2022. godinu objavljen je dana 25.07.2022. godine u dnevnim novinama „Oslobođenje“ i „Dnevni Avaz“ i ostaje otvoren 14 dana.

Zahtjev za dodjelu donacija podnosi se na obrascu „Prijava za dodjelu donacija“, koji se može preuzeti sa naše web stranice na dolje postavljenim linkovima ili ga možete preuzeti na protokolu Društva u Sarajevu u prostorijama Glavne pošte na Obali, te na protokolima regionalnih Centara pošta.

Javni oglas za dodjelu donacija JP BH Pošta doo Sarajevo u 2022. godini 

Prijava za dodjelu donacija JP BH Pošta doo Sarajevo u 2022. godini – Editabilna verzija 
Prijava za dodjelu donacija JP BH Pošta doo Sarajevo u 2022. godini – Needitabilna verzija 

Izvor: https://www.posta.ba/

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti