+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

Usluge

Naše djelovanje i aktivnosti

Agencija za lokalni razvoj kroz svoje djelovanje ima ključnu ulogu u identificiranju novih razvojnih mogućnosti; definiranju lokalne strategije; pomaganju i usmjeravanju razvoja malih, srednjih poduzetnika, upravljanju projektima, privlačenju domaćih i stranih investicija; sudjelovanju u programima pomoći Europske Unije; uspostavljanju poduzetničkih zona i inkubatora, a posebnu ulogu ima u razvoju ruralnih područja i turizma.

Agencija za lokalni razvoj Prozor- Rama će i kroz 2016 godinu nastaviti sa edukacijama uposlenika agencije koje su pokrenute od strane GIZ-a.U vrlo kratkom periodu u 2015 godini uposlenici agencije su prošli nekoliko radionica,između kojih se posebno izdvajaju ona u Jablanici o Upravljanju projektnim ciklusom na razradi turističkog projekta tri općine u BiH (Prozor-Rama,Jablanica i Konjic),te radionica o izradi poslovnog plana i pisanju poslovnog prijedloga,održana u prostorijama agencije u Prozoru.

Cilj je i dalje jačati kapacitete uposlenika agencije i realnu sposobnost da Agencija za lokalni razvoj Prozor- Rama kada se otvori mogućnost aplicira za sredstva Europske Unije.

Naše usluge i specijalnosti

ono u čemu smo najbolji

Priprema i provedba planova i projekata od značaja za Općinu Prozor- Rama

Pružanj tehničke pomoći lokalnim partnerima: javnim institucijama, organizacijama civilnog društva, mjesnim zajednicama u osmišljavanju, pripremi i provedbi njihovih razvojnih projekata

Obavljanje poslova Tehničkog tajništva Vijeća za konkurentnost Općine Prozor Rama

Promocija lokalnih poduzeća i proizvoda

Inforiranje o poslovnim zonama i poslovnim objektima

Priprema projektnih prijedloga od značaja za MSP sektor

Podrška u pripremi dokumentacije i prijave za programe podrške MSP

Pisanje projekata za apliciranje na različite fondove,kako domaće tako i inostrane

Stručna pomoć u razradi projektne ideje

Stručna pomoć pri izradi poslovnog plana

Podrška osnivaču pri organizaciji i/ili učešću na domaćim i inostranim promotivnim događajima od značaja za razvoj Općine (sajmovima, konferencijama, lokalnim događajima)

Naše metode i procesi

Agencija za razvoj je organizacija koja okuplja visoko obrazovane stručnjake koji svojim referencama, znanjem i konstatntim usavršavanjem prate najmodernije metode za razvoj iz oblasti svjetske ekonomije i razvoja. Procesi pripreme naših projekata i naše razvojne strategije stoga zadovoljavaju visoke kriterije europskih i svjetskih ulagača. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu stručnost i znanje!

Zašto surađivati s nama?

  • Mi imamo stručan tim
  • Spektar naših usluga i djelovanja je širok
  • Nudimo Vam besplatnu pomoć i savjetovanje
  • Pokušavamo biti inovativni i kreativni
  • Konstanto se usavršavamo i učimo
  • Mi vjerujemo u naše partnere
  • Uporni smo u ostvarivanju ciljeva
  • Mi volimo ono što radimo

Šta drugi kažu o nama?

1
2

Pravo zadovoljstvo je surađivati sa mladim timom iz Agencije za razvoj Prozor. Njihove ideje, znanje i profesionalizam su mi puno pomogli u ostvarenju ciljeva moje tvrke. Nadam se da ćemo dugo surađivati.

Petar Marić

Poduzetnik

1

Ako tražite stručan tim za provedbu svog projekta od ideje, pisanja projekta, pronalaska partnera  i realizacije – ne trebate tražiti dalje! Momci i cure iz Agencije za razvoj su sve što trebate! Sve pohvale za stručnost i susretljivost.

Marija Ivanković

Menadžer

2