+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

Završena izrada Lokalnog akcijskog plana zaštite okoliša Općine Prozor-Rama

U okviru izrade Lokalnog akcijskog plana zaštite okoliša Općine Prozor-Rama (LEAP-a), u srijedu, 10 kolovoza u 11h u zgradi HE Rama kao zadnja aktivnost održana je javna rasprava.

Na raspravi je predstavljena i analizirana konačna verzija dokumenta kao i sami proces izrade i uključivanja javnosti, a prisustvovalo je svega 8 osoba. Na temelju upućenih prijedloga uradit će se potrebne ispravke te će nadležne općinske službe gotov prijedlog uputiti na usvajanje Općinskom vijeću Prozor-Rama.

Kao što smo na samom početku naglašavali, LEAP nije samo dokument nego je i proces, te nakon usvajanja slijedi provedba akcijskog plana zaštite okoliša, odnosno izrada i provedba preporučenih projekata s ciljem rješavanja prioritetnih okolišnih problema.

Tim Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama zahvaljuje svima koji su sudjelovali u izradi LEAP-a, osobito svim građanima koji su sudjelovali na okruglom stolu i javnoj raspravi te tako dali svoj doprinos izradi Lokalnog akcijskog plana zaštite okoliša Općine Prozor-Rama.

 

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti