+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

Završetak projekta “Cycling through Rama”

Promotivnom vožnjom i završnom konferencijom službeno je završen projekt “Cycling through Rama”.

U srijedu , 2.8.2017. održana je promotivna vožnja Šćit- Izlaz- Prozor na kojoj su sudjelovali biciklisti iz BK Ventus, VK Rama i HPD Rama. Cilj je bio obići nekoliko postavljenih biciklističkih info tabli te još jedanput pokazati zanimanje za ovim vidom rekreacije na području općine Prozor- Rama.

Na završnoj konferenciji održanoj 4.8.2017. prezentirane su aktivnosti provedene tijekom projekta, dobiveni rezultati i ostvareni ciljevi. Predstavljeni su promotivni materijali, vodič i promo video projekta.

Podsjetimo u razdoblju od veljače do kolovoza 2017. godine obilježeno je pet biciklističkih ruta koje se prolaze kroz različite dijelove općine. Ovaj projekt financiralo je Federalno ministarstvo okoliša i turizma u iznosu od 10.000,00 KM.

Zahvaljujemo svima koji su pružili podršku tijekom realizacije projekta, a to su: BK Ventus, MTB.ba, BK Ljubuški, BK Mostar, MNK Makljen Prozor, HPD Rama, ISS Mostar, MAS, Trek Team Sarajevo i BK Tuzla. Posebno hvala Veslačkom klubu Rama za pomoć pri postavljanju biciklističkih putokaza i Gorskoj službi spašavanja- Stanica Prozor na osiguravanju vožnji biciklističkih ruta u okviru projekta.

U nastavku uživajte u djeliću atmosfere snimljene za vrijeme projekta i prikazane u promotivnom videu projekta.

 

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti