+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

Sastanak s načelnikom Općine Prozor-Rama

Danas je u uredu načelnika Općine Prozor-Rama održan sastanak između novoizabrane direktorice Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama, Jelene Ćališ i načelnika Joze Ivančevića.

U ugodnoj radnoj atmosferi direktorica je izložila daljnje aktivnosti i planove Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama.

Načelnik je prihvatio brojne prijedloge u oblasti turizma te pozdravio namjere Agencije da i u narednom razdoblju najveću pozornost posveti upravo razvoju turizma s obzirom na potencijal i resurse ove općine.

Razgovarano je i o drugim gospodarskim granama te su prihvaćeni prijedlozi direktorice o ponovnom pokretanju i jačanju uloge lokalnog vijeća za konkurentnost, što je osobito važno za lokalne poduzetnike.

Neki od iznesenih prijedloga Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama su: ponovni proces certifikacije Općine Prozor-Rama za stjecanje BFC SEE certifkata, poboljšanje sajma “Dani šljive”, sufinanciranje organizacije turističkih događaja, uspostavljanje suradnje sa regionalnom razvojnom agencijom te županijskim ministarstvima i turističkom zajednicom.

Na sastanku je pohvaljen rad bivšeg direktora Agencije za lokalni razvoj Prozor-Rama, doktora Ivice Faletara. Također, dogovoreno je da će se Agenciji za lokalni razvoj Prozor-Rama u okviru općinskih razvojnih planova i aktivnosti dati još više prostora i povjerenja kako bi ona zaista postala nositelj razvoja općine Prozor-Rama.

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti