+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

Poziv mladima za sudjelovanje u pilot testiranju online edukativnih igara o eko-društvenom poduzetništvu

Centar za razvoj društvenog poduzetništva „Globus“, u suradnji sa Agencijom za lokalni razvoj Prozor-Rama, organizira pilot testiranje online edukativnih igara o eko-društvenom poduzetništvu koje su kreirane u okviru projekta  BC4ESE.

Projekat „Jačanje kapaciteta za inovacije u obrazovanju za eko-društveno poduzetništvo (BC4ESE)“, sufinanciran kroz ERASMUS+ program Europske Unije, provodi konzorcij partnera iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Belgije, Crne Gore, Srbije i Cipra. Partneri na ovom projektu imaju cilj uspostaviti inovativni okvir u području digitalnog obrazovanja mladih, koji se temelji na principima neformalnog obrazovanja, kao što su učenje temeljeno na igrama i obrazovanje po uzoru.

Tema projekta je neformalno obrazovanje mladih za eko-društveno poduzetništvo, a glavne aktivnosti umjerene su na razvoj inovativnih alata i metodologija u području digitalnog obrazovanja mladih te jačanje kapaciteta organizacija koje rade s mladima. Više informacija o projektu i njegovim rezultatima dostupno je na web stranici https://ecosocent.eu/

Projekat proizvodi važne obrazovne resurse za poučavanje mladih o temama u oblasti eko-društvenog poduzetništva. Među tim resursima nalazi se 18 digitalnih obrazovnih igara čiji je cilj poticanje tih vještina kod mladih. U cilju prikupljanja povratnih informacija od mladih, organiziramo pilot testiranje proizvedenih edukativnih igara, kako bi bile što spremnije za postavljanje na interaktivnu web platformu.

Pilot testiranje se organizira za mlade od 18 do 30 godina i bit će provedeno online. Za sudjelovanje u pilot testiranju neophodno je poznavanje engleskog jezika, s obzirom na to da su igre kreirane na engleskom jeziku.

Inicijalni online događaj pilot testiranja će biti održan u ponedjeljak, 25.03.2024. sa početkom u 11.00 sati, u trajanju do jednog sata. Sudionici će na početku događaja dobiti upute na koji način će pilot testiranje biti provedeno.

Zainteresirane mlade osobe od 18 do 30 godina mogu se prijaviti za sudjelovanje na pilot testiranju do petka 22.03.2024. do 12h,  putem sljedećeg linka: https://forms.gle/voD5JysFUrJhye8u8

Prijava je obavezna. CDP “Globus” će putem e-mail-a sudionike blagovremeno obavijestiti o detaljima za pristupanje događaju. Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju putem e-mail-a [email protected] te lda@[email protected].

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti