+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

Javni poziv za učešće jedinica lokalne samouprave u BiH – Podrška marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa – Poziv III

USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama (USAID/PPMG) poziva sve jedinice lokalne samouprave da pošalju prijavu na javni poziv za podršku u implementaciji komponente za Podršku marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa.

Javni poziv je otvoren svim jedinicama lokalne samouprave u Bosni i Hercegovini koje su u mogućnosti osigurati sredstva u jednakom iznosu koji traži od USAID/PPMG-a, s tim da je iznos vlastitog učešća, odnosno iznos koji traži od USAID/PPMG-a najmanje 25.000 KM, a najviše 50.000 KM i primjeniti model podrške koji će biti razvijen u saradnji s USAID/PPMG-om.

Napomena: Na Javni poziv se ne mogu prijaviti jedinice lokalne samouprave koje su ostvarile saradnju tokom Poziva I i Poziva II u okviru Podrške marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa.

Sva pitanja koja se tiču ovog javnog poziva dostavljaju se isključivo putem e-mail adrese:

[email protected] (subject/predmet: 15.02.0-N2.3-15247, Upit).

Puni tekst Javnog poziva kao i svi potrebni obrasci dostupni su na http://ppmg.ba/ba/grantovi/otvoreni-pozivi.

Od zainteresiranih jedinica lokalne samouprave se traži da prijavu na Javni poziv najkasnije do 2.3.2020. pošalju ili dostave lično na adresu:

USAID/PPMG, Ul. 4. viteške brigade 34-36, 71210 Ilidža (na koverti navesti: 15.02.0-N2.3-15247 Prijava na javni poziv – Ne otvarati prije zvaničnog otvaranja prijava). 

Prijave koji ne budu dostavljene na navedeni način neće biti uzete u razmatranje.

 

http://ppmg.ba/

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti