+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

JAVNI POZIV za iskazivanje interesa za implementaciju standarda i sistema kontrole kvalitete u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, obuke i promociju/marketing

 

AgroLink d.o.o. Sarajevo u okviru programa Pružanje usluga obuke, savjetodavne podrke i druge strune podrke za proizvođake organizacije (PO) u sektoru poljoprivrede kojeg sufinansira Sweden/USAID FARMA IIProjekat, poziva sve zainteresovane proizvođačke organizacije u BiH da dostave pismo namjere kako bi iskazali svoj interes za učešće u jednoj ili više aktivnosti:

  1. Uvođenjai certifikacija standarda i sistema kontrole kvalitete,
  2. Obuke za proizvođačke organizacije i njihove članove/kooperante,
  3. Promociju i marketing kroz razvoj web stranica i prezentacije putem društvenih mreža.

Podnosioci zahtjeva moraju zadovoljiti kriterije podobnosti koji se odnose na ovaj Javni poziv. Ovaj Poziv je namijenjen za:

a) sufinansiranje troškova implementacije (konsultantskih usluga) tj. uvođenja standarda i sistema kontrole kvalitete u proizvođačkim organizacijama,

b) pružanja obuka prilagođenih stvarnim potrebama proizvođačkih organizacija i njihovih kooperanata/članova,

c) promociji i marketingu kroz izradu web stranica i prezentacije putem društvenih mreža, a sve u cilju podrške održivom ekonomskom rastu, povećanju zaposlenosti, povećanju prodaje i izvoza, povećanju prihoda u domaćinstvima u Bosni i Hercegovini, te unapređenju standarda kvaliteta i trgovinske razmjene.

Cijeli tekst Javnog poziva možete preuzeti OVDJE.

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti