+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o ugostiteljstvu Federacije BiH

Federalno ministarstvo okoliša i turizma, zajedno sa Ministarstvom trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ, organizira Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o ugostiteljstvu Federacije BiH.

Javna rasprava će biti održana u četvrtak, 28.11.2019.godine, sa početkom u 11,00 sati u zgradi Skupštine HNŽ, ul. Jakova Baruha Španca br.2. u Mostaru.

Pozivamo predstavnike drugih institucija, pravnih i fizičkih osoba koje su zainteresirane za oblast ugostiteljstva da sudjeluju u Javnoj raspravi i eventualno dostave svoje prijedloge i sugestije na Nacrt Zakona o ugostiteljstvu Federacije BiH. Iste se mogu, u pisanoj formi dostavi na adresu: Federalno ministarstvo okoliša i turizma, ul. Hamdije Ćemerlića br. 2, Sarajevo,  ili na mali adrese: [email protected] ili [email protected] i na adresu: Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ, Braće Fejića br.2, Mostar ili na mali adresu: [email protected]

Tekst Nacrta Zakona može se pronaći na web stranici Federalnog ministarstava okoliša i turizma, www.fmoit.gov.ba u odjeljku Vijesti, kao i u odjeljku Turizam, pododjeljak Ugostiteljstvo.

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti