+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

HNK/Ž mjere o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa

S ciljem priprema za provedbu Zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID-19) i potpori ekonomiji na području HNŽ, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, na danas održanoj sjednici, utvrdila je tekst Javnog poziva za prikupljanje prijava za odobravanje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje određenog iznosa, a najviše do visine najniže neto plaće u FBiH, poreza na dohodak i posebnih naknada za mjesece dio ožujka, travanj i svibanj 2020. godine.

S obzirom na interes pravnih i fizičkih osoba o mogućnostima i uvjetima za prijavu na navedeni Javni poziv, a u cilju njihove što kvalitetnije pripreme, u priloženim dokumentima može se pročitati utvrđeni tekst Javnog poziva, te preuzeti obrasci koje će trebati popuniti prilikom prijave.

Nakon što Skupština HNŽ donese potrebne odluke, Vlada će objaviti Javni poziv s jasno definiranim rokovima u okviru kojih će pravnim i fizičkim osobama omogućiti podnošenje prijava za ostvarivanje financijskih potpora.

Dokumente možete preuzeti sa stranice Vlade:
https://www.vlada-hnz-k.ba/hr/vlada-utvrdila-tekst-javnog-poziva-vezanog-za-tzv-korona-zakon

 

 

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti