+387 36 770 880
Kralja Tomislava bb, 88440 Prozor, BiH

Biciklistički maraton: Stazama bosanskih kraljeva

Biciklistički maraton „Stazama bosanskih kraljeva“ je rekreativni maraton koji prezentira prirodne ljepote, kultorološke znamenitosti i turističke potencijale Bosne i Hercegovine kroz različite oblike aktivnog turizma. Maraton se organizira po principu šatorskog kampinga.
Organizator osigurava logistički tim podrške, autobusni prijevoz za sudionike te prijevoz bicikala i opreme. Svaki sudionik je dužan osigurati adekvatan bicikl i kamp opremu. Sudionici mogu o svom trošku blagovremeno dogovoriti iznajmljivanje bicikla i šatora. Sve dodatne informacije kao i prijavni obrazac za sudjelovanje možete  dobiti putem službene Facebook stranice maratona: Biciklistički maraton: Stazama bosanskih kraljeva
Ovogodišnji, XI. maraton realizirat će se na prostoru parka prirode Blidinje uz planinarske i biciklističke izlete, roštiljade, zabavne igre. Posebna atrakcija je obilazak jezera Blidinje, Buško i Ramsko jezero po čemu je ovogodišnji maraton nazvan:

AVANTURA TRI JEZERA!

Maraton će službeno započeti 29.6. u Prozoru, te će sudionici prva dva dana provesti na području općine Prozor-Rama i Ramskog jezera, uz biciklističku turu i obilazak znamenitosti.

Drugog dana maratona, u nedjelju 30.6., na programu je biciklistička tura: PODBOR – MAKLJEN – SAJINA – JAKLIĆI – PODBOR s planiranim početkom u 8h. Detalje programa i eventualne izmjene početka biciklističke ture objavit ćemo nekoliko dana pred početak maratona. Svi zainteresirani biciklisti, fizički spremni za ovu zahtjevnu turu mogu se prijaviti za sudjelovanje na kontakte Agencije, e-mail: [email protected] ili porukom putem stranice: Agencija za lokalni razvoj Prozor-Rama

Uz Općinu Prozor-Rama te Agenciju za lokalni razvoj Prozor-Rama, partner u provedbi je i Biciklistički klub Ventus.

Kategorija : Novosti
Povezane obavijesti
Javni poziv
20.05.2019.